Rólunk

avagy miért jó Örökmozgónak lenni?​

Nálunk télen – nyáron a mozgásé a főszerep.

Családi sítáboraink közel 10 éves múltra tekintenek vissza. Egy Kokava nevű apró, barátságos sípályán kezdődött minden. Legelső csoportunkat pomázi családok alkották és büszkék vagyunk rá, hogy közülük sokan évről – évre visszatérnek téli táborainkba. Legyen szó óvodásról vagy síelni vágyó nagymamáról, mi örömmel látjuk az egész családot.

Mindig is törekedtünk a jó kapcsolat kialakítására szállásadóinkkal. Fontos számunkra, hogy vendégeink otthonosan érezzék magukat a szálláshelyeken, legyen lehetőségük más családokkal megismerkedni és közösen eltölteni az esti pihenőidőt. Ennek következtében kialakult egy állandó visszajáró vendégkörünk, akikben felmerült az igény egy nyári sporttábor meglétére is.

Már az első Örökmozgó Sporttáborokhoz is a Sashegyi suli biztosította a lehetőséget és a helyet, de a jelentkezők egyre nagyobb száma új időpontot és helyszínt kívánt. Az elmúlt években Pomáz mellett Szigethalmon is indult táborunk.

Nálunk a gyerekek sokféle mozgást és játékot is kipróbálhatnak:

Lelkes tanári csapatunk a Testnevelési Egyetem évei alatt verbuválódott össze. Barátságunk alapja az igény a minőségre és a fejlődésre. Mindenki a saját sportágában magas képzettséggel és szakértelemmel bír, amik hozzájárulnak táboraink jóhíréhez.

Makár Gábor

Miskolcon születtem és nevelkedtem nagycsaládban. A sport, a mozgás központi szerepet játszott az életünkben, ezért számomra nem volt kérdés, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. 

A Testnevelési Egyetem elvégzése után a tanítás mellett edzősködéssel és síoktatással kezdtem foglalkozni. 

Az azóta eltelt időben, magyar és osztrák végzettségre is szert tettem és több száz vendégnek fejlesztettem a sítudását vagy tanítottam meg a nulláról síelni havon és műanyagon egyaránt.

Oláh Norbert

2014-ben szereztem meg a Bsc diplomámat a Semmelweis Egyetem, Testnevelés és Sporttudományi karán, a mesterképzést pedig az Eszterházy Károly Egyetemen végeztem el 2018-ban.

A 2015/16-os tanévben kezdtem el testnevelőként dolgozni Szigetszentmiklóson a Kardos István Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnáziumban.

Jelenleg Zircen tanítok testnevelést, Veszprémben pedig kézilabda edzést tartok.

Legfőbb motivációm, hogy olyan tábori légkört és hangulatot teremtsek, ahol a gyerekek maximálisan kikapcsolódhatnak, feltöltődhetnek, sok sportágat megismerhetnek és emlékezetes nyári élményeket szerezhetnek.

Megmutatjuk a gyerekeknek, hogy mit jelent a csapatmunka, milyen jó dolog egymással játszani, új barátok szerezni és ismerkedni. Rengeteg pozitív dolgot kaptam a sporttól, jó élményeket és eredményeket, megtanultam mit jelent a fair play és milyen fontos a rendszeres testmozgás. Ezeket a tapasztalatokat szeretném átadni.

Martony Gergely

Budapesten születtem és nőttem fel. Már gyerekkorom óta a sport volt a mindenem, így nem volt kérdés, hogy ebben az irányban szeretnék majd tovább mozgolódni.

2015-ben végeztem a Testnevelési Egyetem testnevelő-edző alapképzésén majd 2018-ban szereztem meg a testnevelőtanár-gyógytestnevelő mester diplomámat.

2012 óta foglalkozom úszás oktatással a TF falain belül. 2023-ban már az Úszó Nemzet Programban is helyet kaptam Gazdagréten, mint helyi koordinátor.

Jelenleg a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem sportjáték tanszékén vagyok tanársegéd, ahol van szerencsém olyan tárgyakat oktatni, melyek a szívemhez közel állnak. Ilyen a testnevelési,- és a mozgásos játékok. Úgy gondolom, hogy a mai világban a  különböző játékos mozgásformák révén tudjuk a gyermekek koordinációját és kondicionális képességeit fejleszteni.

Mindemellett, egy budai gimnáziumban próbálom a lelkes fiatalságot mozgásra bírni mint testnevelő tanár.

Szerencsém van, hogy a mai napig egy olyan szakmában dolgozhatok, amit szeretek, és ezt az Örökmozgó Sporttáborban nyáron is űzhetem.